CERTIFICATEN

Wij kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Van Woesik Elektro is een betrouwbare partner die uistluitend materiaal en service van de hoogste kwaliteit levert. Wij zijn namelijk VEB en SEI erkend installateur, Sterkin gecertificeerd, aangesloten bij Uneto-Vni en een Kenteq erkend leerbedrijf.

VEB

De visie van VEB is dat veiligheid altijd optimaal gegarandeerd wordt doordat betrouwbare beveiligingsbedrijven de te nemen maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar, denkend vanuit totaal oplossing die gebaseerd zijn op een schat aan ervaring, de beste beveiligingsoplossingen. Voor meer informatie over VEB klik hier.

Sterkin erkend

Een sterkin erkende installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen voor deze regeling hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Ook zijn er opleidingseisen vastgesteld. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de sterkin erkende installateur nog voldoet aan de eisen. Voor meer informatie over Sterkin klik hier.

Kwaliteit voor installaties Nederland

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsboring Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Het is opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector. Voor meer informatie over KvINL klik hier.

Over Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis. Meer informatie:  klik hier.

Kenteq erkend leerbedrijf

Wij kunnen ons op kwaliteit onderscheiden met het predicaat ‘erkend installateur’. Nog belangrijker is dat wij via Kenteq de juiste kennis en vaardigheden bezitten om veilige installatie te ontwerpen. Want veiligheid boven alles!