Data installaties

Bekabelingsystemen voor netwerkinfrastructuren van bijvoorbeeld computer- en telefonie-applicaties maken standaard deel uit van een elektrotechnische installatie. U bent afhankelijk van deze installatie voor uw communicatie via bijvoorbeeld telefoon en computer. Uitval hiervan gaat al gauw in de papieren lopen. Daarom kunt u niet zonder een stabiele en betrouwbare data installatie.

Mede door het groeiende dataverkeer en intensief dagelijks gebruik neemt de belasting op het netwerk toe. Dit vraagt om een efficiënte en flexibele infrastructuur die van meet af aan geschikt is voor toekomstige uitbreidingen tegen aanvaardbare kosten. Als installateur kunnen wij telefonie, VOIP en draadloze netwerken bij uw bedrijf, kantoor of huis aanleggen. Wij hebben tientallen jaren ervaring, zijn constant bezig met de nieuwste technologie en werken alleen met de beste kwaliteit producten en monteurs. 
Precies om deze redenen is Van Woesik Elektro uw vakkundige partner als het gaat om installeren, adviseren en onderhouden van data installaties.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?