Duurzame energie

Bij Van Woesik Elektro staat duurzame energie centraal. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Wij helpen u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij u passen.
Naast duurzame installaties en zonnepanelen is het ook mogelijk voor kleinere duurzame oplossingen te kiezen, zoals LED-TL verlichting of het gebruik van een slimme thermostaat. Dit soort oplossingen zijn eenvoudig te realiseren maar kunnen veel verschil maken.

Van Woesik Elektro installeert voornamelijk projectmatig duurzame installaties in het hogere segment.  
Wilt u meer weten over duurzame energie? Neem gerust contact met ons op!

Waarom duurzaam?

Een goede balans vinden tussen mens, milieu en economie is een uitdagende opdracht die ons allemaal trekt. Wat we nú doen heeft gevolgen voor later. Het klimaat verandert door uitstoot van broeikasgassen.
Hoe kunnen we toch blijven groeien en in ieders behoeften voorzien, zonder de aarde verder te belasten? het antwoord op deze vraag is duurzaamheid.
Investeren in een duurzaamheid is een toekomstgerichte en commerciële keuze. Want steeds meer opdrachtgevers, initiatiefnemers en overheidsinstanties eisen en stimuleren duurzame ontwikkeling.

 

 

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?