De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Geplaatst op 02-01-2024  -  Categorie: Nieuws

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we in ons pakket aanbieden, of bredere trends binnen de wereld van elektro en ontwikkeling.

Daarbij leggen we vaak de aandacht op een afzonderlijk, los onderdeel van ons werk en halen we een specialisme aan. Maar waar, al sinds 1989, ons echte verhaal om draait, is het totaalplaatje. En dat totaalplaatje heeft verschillende kanten. En wat is er mooier dan ons jaar afsluiten met een ode aan het totaalplaatje...  

Geintegreerde oplossingen – specialismen die elkaar vinden en versterken

In ons vak komt het voor dat we vanuit 1 specialisatie een opdracht vervullen; wanneer de opdracht specifiek en rechtlijnig is, is dat ook soms de beste keuze. Stel je voor dat je een compact vraagstuk heb rondom beveiliging, dan kan het zijn dat een CCTV oplossing het beste en enige is dat als antwoord voldoet.

Vaak zit de kracht in de combinatie. Wanneer ruimten worden verbouwd, herbouwd of significant worden opgeknapt, biedt de combinatie van toepassingen vaak enorme voordelen. Zeker wanneer je dat met eenzelfde partner organiseert; je stelt je zeker van iemand die het totaalbeeld kent, snapt en borgt.

Daarnaast bieden dit soort situaties vaak de ultieme kans om een gebouw ook meer klaar te maken voor de toekomst, door energiezuinige opties en bijvoorbeeld duurzame energie.  

Het totaalplaatje – van begin tot eind en daarna

Een tweede invalshoek die we willen belichten, is het totaalplaatje vanaf het moment dat een idee tot stand komt, tot de daadwerkelijke afronding van oplevering, EN daarna!

Een project begint met een vraagstuk of probleemstelling waarvoor een oplossing moet worden gedefinieerd. Dat startpunt, het ontwerp, is een onderdeel van ons werk. Wanneer het ontwerp staat, de oplossing zoals hij moet worden helder is, gaan we door met de daadwerkelijke installatie en realisatie van het project.

Maar zodra het laatste knopje werkt en is getest, ben je niet klaar. We hebben weleens vaker belicht dat onderhoud en inspectie van enorm belang is. Niet alleen omdat je als bedrijfs- of pandeigenaar een verantwoordelijkheid hebt richting mens en materiaal, maar ook omdat je tot op zekere hoogte simpelweg wettelijk verplicht bent.

Dat stukje onderhoud & inspectie hoort ook in het pakket van Van Woesik. En omdat je werkt met dezelfde mensen die kennen en weten wat er vanaf het moment van probleemstelling of vraag, tot het ontwerp en de realisatie is gedaan, zijn de lijnen kort en is de kennis van zaken groot.  

Het totaalplaatje in 2024 – we denken graag mee

Hoe je project er ook uit ziet in 2024, hoe klein of groot het plaatje ook is en hoe ‘totaal’ je een oplossing wilt hebben; Van Woesik Elektro en al haar teamleden kijken uit naar een (volgende) samenwerking en nog vele mooie, inspirerende projecten.

Wij wensen je een geweldig 2024!MEEST RECENTE BERICHTEN

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

Huisautomatisering – wel degelijk iets van nu!

Datum: 04 december 2023
Categorie: Nieuws
Huisautomatisering, domotica, smart homes... je hoort steeds vaker dit soort termen. Soms in de context van precies dat.. een huis. Soms ook rondom toepassingen in de zorg; een domein waarin domotica al jarenlang te v...

Elektrotechniek is overal! En dit is waar je het ziet.

Datum: 03 november 2023
Categorie: Nieuws
Wij ‘ademen’ elektrotechniek, zo gezegd. Niet zo vreemd, want als sinds ons bedrijf werd opgestart, was de kern van ons werk elektro. Maar als er iets in de afgelopen jaren sterk is mee ontwikkeld met alle trends en o...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER