De juiste aandacht voor duurzame energie; Van Woesik breidt specialisaties uit

Geplaatst op 14-09-2023  -  Categorie: Nieuws

Om onduidelijkheden rondom Van Woesik en haar toekomst direct te voorkomen; Van Woesik is nog steeds de Van Woesik zoals je ons kent. Van Woesik Elektro is als basis en als kern van ons bedrijf nog altijd dat; transparant, betrouwbaar gevuld met mensen met gedegen kennis en kunde in hun expertises.

Tegelijkertijd zien we overal om ons heen de roep, wens en noodzaak om slimmer met energie om te gaan. Duurzaamheid en energie zijn daarin dus onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dat zien we ook in onze praktijk.

Doordat die opkomst zo groot is en de behoefte aan de juiste oplossingen EN de mensen met de juiste kennis van zaken zeker niet minder belangrijk, is Van Woesik een dochteronderneming rijker. En dat soort nieuws vraag natuurlijk om een beetje introductie en een feestje, per blog dit keer.  

Van Woesik Duurzame Energie; een trotse dochter

Waar in 1989 het bedrijf Van Woesik Elektro begon, vinden we onszelf in 2023 in een heel andere wereld, waarbij ons kernbedrijf nog steeds vertrouwd, betrouwbaar en sterk is. Precies zoals we dat willen.

Tegelijkertijd hebben we ons werk zien ontwikkelen en met de groeiende technische mogelijkheden, de veranderende vraag, een veranderende wereld zagen we ook dat we daarin nieuwe kansen zagen om die verbredende behoeftes te vervullen. Maar, dat willen we wel vanuit diezelfde kernwaarden doen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid zijn zaken die je juist in de wereld van duurzame energie moet kunnen waarborgen. Veiligheid en verantwoorde oplossingen die de juiste match zijn met wat je nodig hebt. Dat vraagt kennis en kunde, en de juiste oplossingen.  

Wat biedt Van Woesik Duurzame Energie?

We richten ons continu op innovaties binnen de wereld van duurzame energie. Daarbij kun je natuurlijk denken aan de welbekende zonnepanelen, maar ook wordt er hard gewerkt aan energieopslag, elektrische verwarming en energiemanagement.

Want duurzame energie ontwikkelt door en naast de nu zo belangrijke en relevante zonnepanelen, is het blijven ontwikkelen in onderwerpen als energieopslag en -management in de nabije toekomst onmisbaar.  

Zonnepanelen als energieoplossing

Zoals gezegd zijn zonnepanelen voor nu, zeker met de salderingsregeling, de meest bekende vorm van duurzame energie. We werken daarbij samen met hoogwaardige partners zodat we kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

Uiteindelijk begint het natuurlijk met de juiste informatie en een eerste contact. Vraag daarom vooral een gratis adviesgesprek aan, of bekijk op onze website Van Woesik Duurzame Energie wat je allemaal van ons kunt en mag verwachten.

Bezoek hier de website Van Woesik Duurzame EnergieMEEST RECENTE BERICHTEN

Micro-omvormers: Slimme en veilige energieopwekking

Datum: 04 april 2024
Categorie: Nieuws
Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om energie op te wekken met je zonnepanelen? Dan zijn micro-omvormers wellicht precies wat je nodig hebt. Deze geavanceerde apparaten zijn perfect geschikt voor paralle...

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER