Energieprijzen naar hoogtepunt – wat betekent dat voor jou(w project)?

Geplaatst op 15-08-2022  -  Categorie: Nieuws

We begrijpen best dat we met een titel als dit je niet bepaald in een fijne stemming brengen. Want met welk uitgangspunt je ook op deze website bent, als particulier, ondernemer, projectontwikkelaar of bouwer…. De hoge energieprijzen raken iedereen.

En juist die hoge energieprijzen, gecombineerd met de noodzaak om dingen anders aan te gaan pakken in het belang van onze wereld en toekomst, vragen dus om actie. En maken in sommige gevallen, de keuze om het groener en duurzamer aan te pakken, ineens eigenlijk eenvoudiger.  

Duurzame energie – waarom dat?

Bij Van Woesik Elektro staat duurzame energie centraal. Al enige tijd eigenlijk. En niet omdat het nu hip en trendy is, maar omdat energiezuinige en duurzame installaties simpelweg de energiebehoefte verlagen en daarmee de kans bieden op een besparing.

Het vinden van een goede balans tussen onze wereld, het milieu, de mensen en economie is zacht gezegd een uitdaging. En een belangrijke, want wat we nu doen, werkt door naar later.. het klimaat laat daarin weinig ruimte voor twijfel meer. Investeren in duurzaamheid is dus niet alleen een toekomstgerichte en ‘groene’ keuze – ook commercieel is het slim.

Op dit moment zijn niet alleen energieprijzen hoog. Ook bouw in algemene zin is duur, doordat materiaalkosten de pan uit rijzen, personeel moeilijk te vinden is en eigenlijk alles momenteel veel kost. Toch is de aanhoudend hoge (en nog stijgende) energieprijzen een belangrijke motivator om toch echt stappen te ondernemen in duurzaamheid!  

Duurzame energie in al haar vormen

Bij duurzame energie denken de meeste mensen en bedrijven in eerste instantie meteen aan zonnepanelen. Dat is niet onterecht, want zonne-energie is enorm kansrijk en belangrijk in de stap naar slimmere vormen van energie. Maar duurzame keuzes qua installaties kunnen ook op kleinere vlakken verschil maken.

Denk hierbij aan het gebruik maken van slimme thermostaten of het inzetten van slimme verlichtingsoplossingen, zoals LED-TL. Het belangrijke voordeel van dit soort oplossingen is dat ze veel verschil kunnen maken, maar vaak eenvoudig te realiseren zijn!

 Duurzame energie met Van Woesik Elektro

Bij Van Woesik richten we ons met onze installaties met name op projectmatig duurzame oplossingen in het hogere segment.

Ben je benieuwd wat er op het gebied van kostenbesparende installaties met een duurzame insteek mogelijk is? Ben je projectontwikkelaar en begrijp je dat je niet zonder duurzame installatie kunt en wil je slimme keuzes maken?

Bekijk onze informatie en kom met ons in contact – we denken graag mee!MEEST RECENTE BERICHTEN

Thermografisch onderzoek – wat en waarom?

Datum: 07 september 2022
Categorie: Nieuws
Thermografisch onderzoek is er in tal van vormen en is van toepassing op allerlei gebieden. In dit geval richten wij onze met name op de elektrotechniek, maar zelfs op medisch gebied zijn er toepassingen van thermogra...

Energieprijzen naar hoogtepunt – wat betekent dat voor jou(w project)?

Datum: 15 augustus 2022
Categorie: Nieuws
We begrijpen best dat we met een titel als dit je niet bepaald in een fijne stemming brengen. Want met welk uitgangspunt je ook op deze website bent, als particulier, ondernemer, projectontwikkelaar of bouwer…. De hog...

Je elektrische auto laden – welke opties heb je?

Datum: 07 juli 2022
Categorie: Nieuws
Over elektrisch rijden wordt veel gesproken. Over de opties van laden weten we vaak een stuk minder, maar we weten dat het kan en dat er verschillende opties zijn. Inmiddels weten we ook dat, met name in het zuiden...

CCTV – Het wat, waar en waarom van deze beveiliging

Datum: 03 juni 2022
Categorie: Nieuws
CCTV – Het wat, waar en waarom van deze beveiliging Praat je over camerabewaking of ben je op zoek naar een vorm van camerabewaking, dan is de kans groot dat de term CCTV zeker voorbij komt. Maar zelfs als je de term...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER