HOE KIES JE DE JUISTE BEVEILIGINGSCAMERA

Geplaatst op 16-10-2019  -  Categorie: Nieuws

plaatjes-portfolio-groot-beveiliging2

 

Steeds meer mensen kopen een camera aan om hun huis of bedrijf te bewaken maar hoe kies je nu de juiste beveiligingscamera. Hier volgen enkele tips die je kunnen helpen met jouw keuze.

Houd rekening met veiligheid en privacy.
Wie een camera ophangt, moet ervoor zorgen dat de camera zo min mogelijk gericht is op de openbare weg of op eigendommen van anderen.

Check hoe opnamen bewaard worden en of daar een betaald abonnement voor nodig is.
Wil je niet alleen live meekijken, maar de beelden ook opslaan in de cloud? Dan komen er meestal abonnementskosten bij. Hoe verder je wilt terugkijken, hoe duurder het cloudabonnement. Lokaal opnemen behoord ook tot de mogelijkheden met behulp van een Harddisc.
Bekabelde systemen zijn het meest betrouwbaar. Wanneer je geen kabel wilt trekken en je een sterk wifi signaal heeft in jouw woning of bedrijfspand, is een IP camera met wifi voor jou een goede oplossing. De wifi camera maakt namelijk draadloos verbinding met jouw netwerk.

Er zijn tegenwoordig vele extra’s, zoals slimme bewegingsdetectie en gezichtsherkenning.
Een beveiligingscamera met gezichtsherkenning is uitgerust met speciale software. Deze ziet of er een mens in beeld verschijnt. Is dat zo? Dan analyseert de camera het gezicht. De gezichtsherkenning oplossing is ideaal als het gaat om zakelijke toepassingen, het maakt automatisch foto’s van iedere bezoekers, zo krijg je een goed overzicht van wie er is geweest.

Beeldkwaliteit is van groot belang.
De afgelopen jaren waren analoge beveiligingscamera’s de meest verkochte camera’s. De systemen zijn relatief goedkoop en betrouwbaar. Maar is analoog de beste keuze? Nee, analoge camera’s gebruiken een verouderde techniek en hebben vaak een slechte beeldkwaliteit.
Anno 2019 wordt er gewerkt met HDCVI en IP Systemen. HDCVI is een analoog CCTV systeem met beeldkwaliteit tot Full HD (1080P). Hierdoor kunnen beelden als overtuigend bewijs vormen bij inbraak.
Onze vakkundige, gecertificeerde en erkende monteurs plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur. Voor meer informatie over CCTV kun je hier de site van onze distributeur raadplegen.

Voor vragen en/of advies neem gerust contact met ons op!



MEEST RECENTE BERICHTEN

Micro-omvormers: Slimme en veilige energieopwekking

Datum: 04 april 2024
Categorie: Nieuws
Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om energie op te wekken met je zonnepanelen? Dan zijn micro-omvormers wellicht precies wat je nodig hebt. Deze geavanceerde apparaten zijn perfect geschikt voor paralle...

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER