TIPS VOOR ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Geplaatst op 11-12-2019  -  Categorie: Nieuws

Als je jouw nieuwbouw of bestaande bedrijf wilt voorzien van elektriciteit of je wilt het oude elektra laten vervangen vanuit de bestaande meterkast is het natuurlijk van belang dat je de juiste partij kiest die je daarmee kan helpen. Voor het aanleggen van elektriciteit is een sterk logisch inzicht en technische kennis een vereiste.


Elektrische installaties
Onder elektrische installaties worden niet alleen de meterkast bedoeld, maar alles wat met het goed functioneren van het elektrische systeem te maken heeft. Denk daarbij aan bekabeling, railkokers, aarding van de installatie, verlichting, etc.
Van Woesik Elektro zorgt voor een goed ontwerp voor een gebouw, gericht op bedrijfszekerheid en energiezuinigheid. Met uiteindelijke als doel: een efficiënte installatie en lage exploitatiekosten.
Een elektrotechnische installatie moet aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen. Eens in de zoveel tijd veranderen deze. Een installatie is dan niet meer up-to-date en onderdelen zouden dan vernieuwd moeten worden.

Groepenkast
De groepenkast is het hart van elke elektrotechnische installatie. Elke groep moet worden voorzien van een beveiliging, bijvoorbeeld door de installatieautomaat die de stroomdoorvoer uitschakelt als er een stroomstoring optreedt. De beveiliging moet de groep uitschakelen bij:
overbelasting: te veel vermogen op de groep;
aardsluiting: sluiting tussen de fase en aarde;
kortsluiting: sluiting tussen de fase en nul.

Onderhoud
Het periodiek onderhoud van de meeste elektrotechnische installaties is verplicht. Goed onderhoud zorgt niet alleen voor meer veiligheid, maar de levensduur van de installatie wordt ook nog eens verlengd.
Fijn om te weten dat je bij ons kunt rekenen op een team aan ervaren elektriciens die allemaal hun diploma op zak hebben.
Als professioneel elektriciens bedrijf zijn wij aangesloten bij de Techniek Nederland en InstallQ. Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.


Maak hier een afspraak voor een gratis adviesgesprek.



MEEST RECENTE BERICHTEN

Micro-omvormers: Slimme en veilige energieopwekking

Datum: 04 april 2024
Categorie: Nieuws
Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om energie op te wekken met je zonnepanelen? Dan zijn micro-omvormers wellicht precies wat je nodig hebt. Deze geavanceerde apparaten zijn perfect geschikt voor paralle...

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER