Toekomst van de Vakman – werken in de elektrotechniek!

Geplaatst op 08-10-2021  -  Categorie: Nieuws

toekomst-van-de-vakman-werken-in-de-elektrotechniek

Wij steken nooit onder stoelen of banken dat we ons werk geweldig vinden. Wij houden van ons vak en zien dat bij de mensen die we in ons team hebben elke dag terug. En dat zoeken we dus ook bij nieuwe mensen die ons team komen versterken. Sterker nog; we zoeken nog steeds naar nieuwe mensen om ons bedrijf te komen ondersteunen.
Maar naast dat wij natuurlijk graag met potentieel nieuwe collega’s in contact komen en vertellen waarom Van Woesik nou juist zo’n tof bedrijf is om te werken, vinden we het ook belangrijk om een licht te werpen op ons vak op zichzelf. En dat doen we in ons blog van vandaag.

 

Divers, gevarieerd, uitdagend en inspirerend
Ons vak ontwikkelt zich, elke dag. En dat zie je bijvoorbeeld ook terug in ons dienstenpakket. Jaren geleden werd vooral gedacht aan de bekende elektrotechnische installaties waarbij we voor aannemers, projectontwikkelaars of particulieren aan de slag gingen met bijvoorbeeld verlichting of krachtstroom.
Maar het type installaties binnen ons bedrijf is vele malen breder! En dat maakt ons werk divers en gevarieerd, met hier en daar een leuke uitdaging die je vaardigheden op de proef stelt.
Van Domotica tot geluidsinstallatie en van beveiliging tot brandmeld- en ontruiming.

 

Je bent gewild
Dat verder ontwikkelen van ons vak, zien we natuurlijk ook door de ontwikkelingen op andere vlakken in de wereld. Zo is de groeiende behoefte aan verduurzaming en alle manieren waarop dat gebeurt, ook van invloed op ons vak.
Duurzame projectontwikkeling die zich doortrekt in verlichting, maar ook duurzame energie in de vorm van bijvoorbeeld zonnepanelen en alles wat daarbij hoort; het is aan de orde van de dag terwijl ons vak er daarin 10 jaar geleden anders uit zag.
Juist doordat de groei en ontwikkeling binnen facetten als duurzaamheid zo snel gaat, is de behoefte aan vakmensen met verstand van zaken en een gezonde drive om mee te ontwikkelen groot. Je bent gewild!

 

Innovatie
Waar domotica als term jaren geleden nog vooral een ver-van-het-bed-show was voor de meeste mensen en organisaties, is het nu meer en meer aan de orde van de dag. Zeker in toepassing van bijvoorbeeld zorg zie je een groeiende set aan mogelijkheden en innovaties.
Innovaties die mens en milieu ten goede komt, maar er ook voor zorgt dat ons vak breder wordt en interessant is en blijft; aan de voet van vooruitgang in je dagelijkse baan!

Ons mooie bedrijf startte al in 1989 als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. En vandaag de dag bedienen we elke dag klanten in de meest uiteenlopende toepassingen en oplossingen. En daar hebben we de juiste mensen voor nodig!
Ben jij een enthousiaste en gedreven elektromonteur? Dan zoeken we jou!

 

Bekijk de vacature



MEEST RECENTE BERICHTEN

Micro-omvormers: Slimme en veilige energieopwekking

Datum: 04 april 2024
Categorie: Nieuws
Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om energie op te wekken met je zonnepanelen? Dan zijn micro-omvormers wellicht precies wat je nodig hebt. Deze geavanceerde apparaten zijn perfect geschikt voor paralle...

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER