Veiligheid in je bedrijf op alle fronten; dit kan er

Geplaatst op 06-03-2023  -  Categorie: Nieuws

Als je eigenaar bent van een bedrijf, een pand, of allebei, dan weet je dat er wel duizend dingen zijn waar je over na moet denken. En een daarvan is veiligheid. Zeker als je te maken hebt met mensen; werknemers of bezoekers, is de noodzaak van goede veiligheid een echte must. Niet in de minste plaats omdat je daar wettelijk en volgens richtlijnen toe verplicht bent.

Dus in het blog van vandaag aandacht voor de hoofdelementen van bedrijfsveiligheid en waar je aan kunt denken.

Brandveiligheid

Een brandveilig ingericht gebouw is geen vanzelfsprekendheid. Dat vraagt aandacht en de juiste partner die je helpen bij het nemen van de juiste brandveiligheidsmaatregelen. Hiervoor zijn landelijke regels opgesteld. Een deel van de maatregelen en hoe ze worden ingevuld is afhankelijk van de activiteiten van je bedrijf en je bedrijfsgrootte.

De vormen van brandveiligheidssystemen, zoals een brandmeldinstallatie, ontruimingsregelingen en ontruimingsinstallaties, etcetera zijn divers. Het is vooral belangrijk dat een oplossing past bij het pand, het bedrijf en zaken als hoeveelheid mensen en oppervlakte.

Bekijk hier meer over brandbeveiliging

 Inbraakbeveiliging

Zo divers als de opties voor brandbeveiliging, ben je zeker ook ruim in je opties als het gaat om beveiligingsinstallaties en -oplossingen bij inbraakpreventie. Bij inbraakbeveiliging van een bedrijf(spand) gaat het om meer dan een goed slot en stevige deuren. Je kunt denken aan alarminstallaties, toegangscontroles, maar ook camerabewaking of noodverlichting.

Het belangrijkste bij inbraakbeveiliging is vooral om het serieus te nemen. Met elk seizoen worden kwaadwillenden behendiger in manieren om hun buit te bemachtigen, of dit nu om materiaal, waardevolle spullen of data gaat. Ook hier geldt; een goede voorlichting en een oplossing die past bij JOUW bedrijf/ruimte is een vereiste.

Bekijk hier meer over beveiligingsinstallaties

 Digitale veiligheid

Waar we ons 20 jaar geleden meer en meer bewust begonnen te worden van de rol van data in onze toekomst, is het anno nu een niet te ontkennen bedrijfsrisico. Het verkrijgen van (gevoelige/waardevolle) data is een lucratief model, het ‘gijzelen van informatie voor losgeld,  maar ook het simpelweg achterhalen van persoonsgegevens (met alle nieuwe risico’s van dien voor de betrokkenen!) is populair als verdienste. Daarnaast is het KUNNEN verstoren al een kick op zich voor sommigen, maar ook dat heeft veel nadelige effecten als het je bedrijf treft.

Nu zijn we bij Van Woesik geen experts op het gebied van databeveiliging en cyber security. Wel weten we dat data een basis is voor veel bedrijfsprocessen en je wilt dus graag dat dat soepel en betrouwbaar werkt.

Bekijk hier meer over data installaties.

 Meer weten over wat we voor je bedrijf(spand) kunnen doen op welk vlak rondom installatiewerken dan ook? Op onze website zie je niet alleen in welke tak van sport je ons terug vindt, maar krijg je ook een kijkje in de keuken bij andere projecten in ons portfolio.MEEST RECENTE BERICHTEN

Veiligheid in je bedrijf op alle fronten; dit kan er

Datum: 06 maart 2023
Categorie: Nieuws
Als je eigenaar bent van een bedrijf, een pand, of allebei, dan weet je dat er wel duizend dingen zijn waar je over na moet denken. En een daarvan is veiligheid. Zeker als je te maken hebt met mensen; werknemers of be...

Deze week heeft Van Woesik Elektro apotheek Maar in Nederweert voorzien van 24 zonnepanelen.

Datum: 03 maart 2023
Categorie: Nieuws
Deze week heeft Van Woesik Elektro de apotheek Maar in Nederweert voorzien van 24 zonnepanelen. Dit is een belangrijke stap in het verduurzamen van de apotheek, wat past bij de groeiende trend van duurzaamheid in Nede...

Frisse start in 2023 – word jij onze nieuwe elektromonteur?

Datum: 02 januari 2023
Categorie: Nieuws
We weten het best.. we zijn niet de enigen die richting het einde van het jaar blogs schrijven over enerzijds terugkijken en anderzijds een vooruitblik naar het nieuwe jaar doen. Eigenlijk maakt ons dat ook niet ui...

Verplichting tot laadpunt bij bedrijfspand – zo ben je goed voorbereid

Datum: 02 december 2022
Categorie: Nieuws
Dat we met elkaar serieus de transitie naar elektrisch rijden aan het maken zijn, is niet te ontkennen. Traditionele auto’s op benzine of diesel wordt in eerste instantie zakelijk als leaseauto binnen afzienbare tijd ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER