Waarom je als elektromonteur bij Van Woesik wilt werken

Geplaatst op 01-04-2022  -  Categorie: Nieuws

vacature-eletromonteur

Waarom je als elektromonteur bij Van Woesik wilt werken
Als je door de titel denkt dat wij nu gaan vertellen hoe fantastisch leuk ons bedrijf is en de mensen die er werken, heb je gelijk. We zijn namelijk op zoek naar elektromonteurs om ons groeiende team te versterken. Het leek ons dus wel zo slim om te vertellen waarom je als elektromonteur naar een vacature bij Van Woesik moet kijken. Klaar voor?

Projecten die boeien en inspireren
We weten dat als je praat over de aantrekkingskracht van een werkgever en een baan, je veel naar de geijkte dingen kijkt, zoals salaris. Maar naast dat je wilt dat die factor in orde is, zijn er natuurlijk veel meer dingen die ervoor zorgen dat jij elke dag fluitend naar je werk gaat. En dat zijn niet alleen de euro’s op je bankrekening einde van de maand.
Een van de redenen dat wij het zo naar ons zin hebben, is omdat we echt leuke projecten uitvoeren. En dat ze leuk zijn, zit hem in verschillende dingen:

- We werken regionaal, maar ook door het hele land, als er iets moois op ons pad komt.
- De projecten zijn veelzijdig en zeer divers, mede omdat ons dienstenpakket uitgebreid is.
- Er is altijd wat te leren (als je dat wilt) om je kennis en kunde nog verder te verbreden
- Je baan is nooit saai omdat er zoveel variatie is
- We zijn onderdeel van de ontwikkeling richting de toekomst (daarover vertellen we meer)

Een future-proof-baan en werkgever
In onze blog van vorige maand, waar ook al een beetje deelden hoe gepassioneerd we zijn over ons werk en de vakmensen die dat werk doen, ging het om toekomst. Want als er een vak is dat instrumenteel is voor een hele reeks aan toekomstige ontwikkelingen, is het wel dat van ons.

Dat betekent ook dat je door je baan als elektromonteur bij een werkgever als wij, aan de basis staat van een hele hoop toffe nieuwe dingen die nog komen. We noemden hiervoor natuurlijk al onze projecten; de diversiteit en de rol van de elektromonteur binnen projecten wordt alleen maar breder en interessanter (als je dat wilt natuurlijk) omdat de ontwikkelingen niet stil staan.

Jij en je baan
Bij Van Woesik vinden we het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Dat komt uiteindelijk namelijk de kwaliteit en sfeer enorm ten goede. Maar naast dat we hoogkwalitatief onze projecten uitvoeren, vinden we het ook belangrijk dat je het gevoel hebt dat we weten wat je wilt. Wat spreekt je aan en waar zou je graag nog in willen groeien? Er zijn volop kansen binnen ons bedrijf, zeker wanneer je daar zelf voor open staat.

Leuke mensen
Leuke mensen, dat klinkt natuurlijk erg subjectief. Want niet iedereen vindt dezelfde mensen leuk, toch? Maar wat we hiermee bedoelen, is dat we een team vormen van professionals die hun werk met plezier doen en een passie voor vakwerk delen. Waar ruimte is voor humor en tegelijkertijd kwaliteit geleverd wordt. Kortom, zo’n baan waar je met plezier naartoe gaat, onder andere omdat je met leuke mensen werkt waar je goed mee kunt werken omdat ze hun vak verstaan EN omdat je plezier hebt.

Een baan in de elektrotechniek
Misschien merk je al wel aan ons dat we trots zijn op de elektro. En op onze (toekomstige) vakmensen. Dat gezegd hebbende, hebben we nog meer van dat soort mensen nodig en zijn we op zoek naar elektromonteurs. Bekijk onze vacature elektromonteur en laat van je horen. Want samen maken we de toekomst!MEEST RECENTE BERICHTEN

Micro-omvormers: Slimme en veilige energieopwekking

Datum: 04 april 2024
Categorie: Nieuws
Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om energie op te wekken met je zonnepanelen? Dan zijn micro-omvormers wellicht precies wat je nodig hebt. Deze geavanceerde apparaten zijn perfect geschikt voor paralle...

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER