Waarom je als elektromonteur bij Van Woesik wilt werken

Geplaatst op 01-04-2022  -  Categorie: Nieuws

vacature-eletromonteur

Waarom je als elektromonteur bij Van Woesik wilt werken
Als je door de titel denkt dat wij nu gaan vertellen hoe fantastisch leuk ons bedrijf is en de mensen die er werken, heb je gelijk. We zijn namelijk op zoek naar elektromonteurs om ons groeiende team te versterken. Het leek ons dus wel zo slim om te vertellen waarom je als elektromonteur naar een vacature bij Van Woesik moet kijken. Klaar voor?

Projecten die boeien en inspireren
We weten dat als je praat over de aantrekkingskracht van een werkgever en een baan, je veel naar de geijkte dingen kijkt, zoals salaris. Maar naast dat je wilt dat die factor in orde is, zijn er natuurlijk veel meer dingen die ervoor zorgen dat jij elke dag fluitend naar je werk gaat. En dat zijn niet alleen de euro’s op je bankrekening einde van de maand.
Een van de redenen dat wij het zo naar ons zin hebben, is omdat we echt leuke projecten uitvoeren. En dat ze leuk zijn, zit hem in verschillende dingen:

- We werken regionaal, maar ook door het hele land, als er iets moois op ons pad komt.
- De projecten zijn veelzijdig en zeer divers, mede omdat ons dienstenpakket uitgebreid is.
- Er is altijd wat te leren (als je dat wilt) om je kennis en kunde nog verder te verbreden
- Je baan is nooit saai omdat er zoveel variatie is
- We zijn onderdeel van de ontwikkeling richting de toekomst (daarover vertellen we meer)

Een future-proof-baan en werkgever
In onze blog van vorige maand, waar ook al een beetje deelden hoe gepassioneerd we zijn over ons werk en de vakmensen die dat werk doen, ging het om toekomst. Want als er een vak is dat instrumenteel is voor een hele reeks aan toekomstige ontwikkelingen, is het wel dat van ons.

Dat betekent ook dat je door je baan als elektromonteur bij een werkgever als wij, aan de basis staat van een hele hoop toffe nieuwe dingen die nog komen. We noemden hiervoor natuurlijk al onze projecten; de diversiteit en de rol van de elektromonteur binnen projecten wordt alleen maar breder en interessanter (als je dat wilt natuurlijk) omdat de ontwikkelingen niet stil staan.

Jij en je baan
Bij Van Woesik vinden we het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Dat komt uiteindelijk namelijk de kwaliteit en sfeer enorm ten goede. Maar naast dat we hoogkwalitatief onze projecten uitvoeren, vinden we het ook belangrijk dat je het gevoel hebt dat we weten wat je wilt. Wat spreekt je aan en waar zou je graag nog in willen groeien? Er zijn volop kansen binnen ons bedrijf, zeker wanneer je daar zelf voor open staat.

Leuke mensen
Leuke mensen, dat klinkt natuurlijk erg subjectief. Want niet iedereen vindt dezelfde mensen leuk, toch? Maar wat we hiermee bedoelen, is dat we een team vormen van professionals die hun werk met plezier doen en een passie voor vakwerk delen. Waar ruimte is voor humor en tegelijkertijd kwaliteit geleverd wordt. Kortom, zo’n baan waar je met plezier naartoe gaat, onder andere omdat je met leuke mensen werkt waar je goed mee kunt werken omdat ze hun vak verstaan EN omdat je plezier hebt.

Een baan in de elektrotechniek
Misschien merk je al wel aan ons dat we trots zijn op de elektro. En op onze (toekomstige) vakmensen. Dat gezegd hebbende, hebben we nog meer van dat soort mensen nodig en zijn we op zoek naar elektromonteurs. Bekijk onze vacature elektromonteur en laat van je horen. Want samen maken we de toekomst!MEEST RECENTE BERICHTEN

CCTV – Het wat, waar en waarom van deze beveiliging

Datum: 03 juni 2022
Categorie: Nieuws
CCTV – Het wat, waar en waarom van deze beveiliging Praat je over camerabewaking of ben je op zoek naar een vorm van camerabewaking, dan is de kans groot dat de term CCTV zeker voorbij komt. Maar zelfs als je de term...

Domotica – wat is het en waar zie je het?

Datum: 19 mei 2022
Categorie: Nieuws
Waar je enkele jaren terug bij het woord domotica vooral aan OF extreme luxe dacht OF aan zelfs aan het futuristisch neigende, is domotica inmiddels welverspreid in toepassingen. Niet alleen in de chique bungalow, maa...

Waarom je als elektromonteur bij Van Woesik wilt werken

Datum: 01 april 2022
Categorie: Nieuws
Waarom je als elektromonteur bij Van Woesik wilt werkenAls je door de titel denkt dat wij nu gaan vertellen hoe fantastisch leuk ons bedrijf is en de mensen die er werken, heb je gelijk. We zijn namelijk op zoek naa...

Maak het verschil voor de toekomst; elektrotechniek!

Datum: 01 maart 2022
Categorie: Nieuws
Maak het verschil voor de toekomst; elektrotechniek!Al hebben de druk bezochte verjaardagsfeestjes afgelopen 2 jaar een beetje op hun gat gelegen, iedereen kent de gesprekken met (vrijwel) nieuwe mensen. De β€œen wat ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER