Deze week heeft Van Woesik Elektro apotheek Maar in Nederweert voorzien van 24 zonnepanelen.

Geplaatst op 03-03-2023  -  Categorie: Nieuws

Deze week heeft Van Woesik Elektro de apotheek Maar in Nederweert voorzien van 24 zonnepanelen. Dit is een belangrijke stap in het verduurzamen van de apotheek, wat past bij de groeiende trend van duurzaamheid in Nederland.

Door het plaatsen van de zonnepanelen kan de apotheek nu gebruikmaken van schone energie en zo bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarnaast is het financieel ook aantrekkelijk voor de apotheek, omdat ze nu minder afhankelijk zijn van het energienetwerk en daardoor kosten besparen op hun energierekening.

Wij zijn een ervaren installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor bedrijven en particulieren. Wij hebben de zonnepanelen op een professionele manier geïnstalleerd en ervoor gezorgd dat de apotheek optimaal gebruik kan maken van de opgewekte energie.

Deze investering in duurzaamheid past bij de groeiende trend van bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en streven naar een meer duurzame toekomst. Door te investeren in duurzame oplossingen, kunnen bedrijven niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook kosten besparen en hun imago versterken.

Al met al is de installatie van de zonnepanelen door Van Woesik Elektro een belangrijke stap in het verduurzamen van de apotheek Maar in Nederweert. Het is een mooi voorbeeld van hoe bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.



MEEST RECENTE BERICHTEN

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro

Datum: 02 januari 2024
Categorie: Nieuws
De kracht van het totaalplaatje – Van Woesik Elektro We schrijven in onze blogs vaak over talloze onderwerpen die dichtbij onze praktijk liggen. Van specifieke onderwerpen of vraagstukken uit een van de zaken die we ...

Huisautomatisering – wel degelijk iets van nu!

Datum: 04 december 2023
Categorie: Nieuws
Huisautomatisering, domotica, smart homes... je hoort steeds vaker dit soort termen. Soms in de context van precies dat.. een huis. Soms ook rondom toepassingen in de zorg; een domein waarin domotica al jarenlang te v...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER