Elektrotechniek is overal! En dit is waar je het ziet.

Geplaatst op 03-11-2023  -  Categorie: Nieuws

Wij ‘ademen’ elektrotechniek, zo gezegd. Niet zo vreemd, want als sinds ons bedrijf werd opgestart, was de kern van ons werk elektro. Maar als er iets in de afgelopen jaren sterk is mee ontwikkeld met alle trends en ontwikkelingen in onze wereld, is het.. juist. De elektrotechniek.

En dat is eigenlijk geweldig, want ons vak is daarmee breder en interessanter dan ooit. Niet vreemd dus ook dat we met de ontwikkelingen rondom duurzaam zelfs een nieuwe tak van ons bedrijf hebben opgestart. Maar die laten we voor vandaag even wat onderbelicht.

Het blog van vandaag gaat om elektrotechniek in de breedste zin van het woord en waar je het ziet. Want je kan niet op een locatie komen waar niet een vorm van elektrotechniek gebruikt is.  

Het complete plaatje

Bij elektrotechniek kun je alle kanten op. Wanneer je een kijkje neemt in ons portfolio, zie je al dat we vaak een aantal varianten en elemten van elektrotechniek uitlichten, waar het zwaartepunt in dat project lag.

Denk aan brandbeveiliging of juist verlichting, aan domotica of juist data. Maar wat nu juist de kracht van Van Woesik Elektro is, is het complete plaatje. Want wanneer je met een gebouw of ruimte aan de slag gaat, zeker in een tijd van nu, doe je dat doordacht en met het oog op verschillende zaken. Je wilt kostenbesparend werken, maar vooruitstrevend zijn. Je wilt duurzaam en slim, maar je wilt ook passend bij de behoeften aan de ruimte of het gebouw. Je wilt voldoen aan regelgeving, maar ook zelf zorgen voor veiligheid van je gebouw en mensen (of data).

Juist omdat er anno nu zoveel mogelijk is, kan het soms behoorlijk uitdagend zijn om het plaatje dat past bij wat je nodig hebt, wat je wilt en wat je zelf niet had bedacht, bij elkaar te krijgen. En dat ook nog binnen een bepaald kostenplaatje en uitgangspunt van duurzaamheid.

En dan maak je dus gebruik van een partij die het hele plaatje ziet, snapt en voor je kan maken.  

Waarom is het totaalplaatje zo belangrijk?

Losse takken van sport, denk bijvoorbeeld aan alarminstallatie, zijn natuurlijk prima. Soms is de behoefte simpelweg gericht op de vervanging of upgrade van een element. En daar helpen we graag bij.

De kracht van het totaalplaatje zit hem in de samenwerking. Wanneer we onze diensten combineren, maken we daarbij gebruik van hoge kwaliteit materialen en leveranciers, zijn wij de spin in het web voor je totaalpakket en hebben wij exact wat nodig is voor een optimale samenwerking tussen alle elementen. En dat heeft voordelen:

  • Een totaaloplossing van uitmuntende kwaliteit
  • Een totaaloplossing die ook al zodanis is ingericht – 1 plaatje in plaats van bijna-passende losse stukjes.
  • Een oplossing die voorziet in alle factoren die voor je (project) belangrijk waren, van de oplossing zelf, tot het kostenplaatje, tot regelgeving en duurzaamheid.
  • Vooruitstrevende oplossingen die passend zijn voor nu EN met het oog op de toekomst.  

Benieuwd naar hoe jouw totaalplaatje eruit kan zien of ontdekken welke elementen misschien nog niet in je waren opgekomen? Ons team komt graag met je in contact!

 MEEST RECENTE BERICHTEN

Huisautomatisering – wel degelijk iets van nu!

Datum: 04 december 2023
Categorie: Nieuws
Huisautomatisering, domotica, smart homes... je hoort steeds vaker dit soort termen. Soms in de context van precies dat.. een huis. Soms ook rondom toepassingen in de zorg; een domein waarin domotica al jarenlang te v...

Elektrotechniek is overal! En dit is waar je het ziet.

Datum: 03 november 2023
Categorie: Nieuws
Wij ‘ademen’ elektrotechniek, zo gezegd. Niet zo vreemd, want als sinds ons bedrijf werd opgestart, was de kern van ons werk elektro. Maar als er iets in de afgelopen jaren sterk is mee ontwikkeld met alle trends en o...

Zonnepanelen: Bespaar geld en ga groen met deze regelingen

Datum: 05 oktober 2023
Categorie: Nieuws
Zonnepanelen zijn hot, en terecht! Ze zijn niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor je portemonnee. En het wordt nog beter - er zijn allerlei goede financiële regelingen en trucjes om de aanschaf en het gebru...

De juiste aandacht voor duurzame energie; Van Woesik breidt specialisaties uit

Datum: 14 september 2023
Categorie: Nieuws
Om onduidelijkheden rondom Van Woesik en haar toekomst direct te voorkomen; Van Woesik is nog steeds de Van Woesik zoals je ons kent. Van Woesik Elektro is als basis en als kern van ons bedrijf nog altijd dat; transpa...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER