Elektrotechniek is overal! En dit is waar je het ziet.

Geplaatst op 03-11-2023  -  Categorie: Nieuws

Wij ‘ademen’ elektrotechniek, zo gezegd. Niet zo vreemd, want als sinds ons bedrijf werd opgestart, was de kern van ons werk elektro. Maar als er iets in de afgelopen jaren sterk is mee ontwikkeld met alle trends en ontwikkelingen in onze wereld, is het.. juist. De elektrotechniek.

En dat is eigenlijk geweldig, want ons vak is daarmee breder en interessanter dan ooit. Niet vreemd dus ook dat we met de ontwikkelingen rondom duurzaam zelfs een nieuwe tak van ons bedrijf hebben opgestart. Maar die laten we voor vandaag even wat onderbelicht.

Het blog van vandaag gaat om elektrotechniek in de breedste zin van het woord en waar je het ziet. Want je kan niet op een locatie komen waar niet een vorm van elektrotechniek gebruikt is.  

Het complete plaatje

Bij elektrotechniek kun je alle kanten op. Wanneer je een kijkje neemt in ons portfolio, zie je al dat we vaak een aantal varianten en elemten van elektrotechniek uitlichten, waar het zwaartepunt in dat project lag.

Denk aan brandbeveiliging of juist verlichting, aan domotica of juist data. Maar wat nu juist de kracht van Van Woesik Elektro is, is het complete plaatje. Want wanneer je met een gebouw of ruimte aan de slag gaat, zeker in een tijd van nu, doe je dat doordacht en met het oog op verschillende zaken. Je wilt kostenbesparend werken, maar vooruitstrevend zijn. Je wilt duurzaam en slim, maar je wilt ook passend bij de behoeften aan de ruimte of het gebouw. Je wilt voldoen aan regelgeving, maar ook zelf zorgen voor veiligheid van je gebouw en mensen (of data).

Juist omdat er anno nu zoveel mogelijk is, kan het soms behoorlijk uitdagend zijn om het plaatje dat past bij wat je nodig hebt, wat je wilt en wat je zelf niet had bedacht, bij elkaar te krijgen. En dat ook nog binnen een bepaald kostenplaatje en uitgangspunt van duurzaamheid.

En dan maak je dus gebruik van een partij die het hele plaatje ziet, snapt en voor je kan maken.  

Waarom is het totaalplaatje zo belangrijk?

Losse takken van sport, denk bijvoorbeeld aan alarminstallatie, zijn natuurlijk prima. Soms is de behoefte simpelweg gericht op de vervanging of upgrade van een element. En daar helpen we graag bij.

De kracht van het totaalplaatje zit hem in de samenwerking. Wanneer we onze diensten combineren, maken we daarbij gebruik van hoge kwaliteit materialen en leveranciers, zijn wij de spin in het web voor je totaalpakket en hebben wij exact wat nodig is voor een optimale samenwerking tussen alle elementen. En dat heeft voordelen:

  • Een totaaloplossing van uitmuntende kwaliteit
  • Een totaaloplossing die ook al zodanis is ingericht – 1 plaatje in plaats van bijna-passende losse stukjes.
  • Een oplossing die voorziet in alle factoren die voor je (project) belangrijk waren, van de oplossing zelf, tot het kostenplaatje, tot regelgeving en duurzaamheid.
  • Vooruitstrevende oplossingen die passend zijn voor nu EN met het oog op de toekomst.  

Benieuwd naar hoe jouw totaalplaatje eruit kan zien of ontdekken welke elementen misschien nog niet in je waren opgekomen? Ons team komt graag met je in contact!

 MEEST RECENTE BERICHTEN

Alles wat je moet weten over netwerkkabels: De gids voor beginners

Datum: 10 mei 2024
Categorie: Nieuws
In een wereld die draait op constante verbindingen en naadloze communicatie, zijn netwerkkabels de ongeziene ruggengraat achter onze digitale infrastructuur. Of het nu gaat om het streamen van films, het verzenden van...

Micro-omvormers: Slimme en veilige energieopwekking

Datum: 04 april 2024
Categorie: Nieuws
Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om energie op te wekken met je zonnepanelen? Dan zijn micro-omvormers wellicht precies wat je nodig hebt. Deze geavanceerde apparaten zijn perfect geschikt voor paralle...

Waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je bedrijf gaat kopen

Datum: 08 maart 2024
Categorie: Nieuws
Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je bedrijf. Het beschermt je bedrijfspand, je inventaris, je medewerkers en je klanten tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Maar waar moet ...

Blog: Fietsen in de toekomst: elektrisch, slim en altijd opgeladen!

Datum: 02 februari 2024
Categorie: Nieuws
Welkom in de wereld van elektrische fietsen, waar het niet alleen om trappen gaat, maar om een hele nieuwe dimensie van mobiliteit. Of je nu een doorgewinterde e-bike enthousiasteling bent of gewoon nieuwsgierig bent ...

OVER ONS

 

Sinds 8 augustus 1989 is Van Woesik Elektro bv actief in de markt als gecertificeerd en erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.
Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

CONTACT

 

Van Woesik Elektro B.V.
Kempenlandstraat 3
5262 GK Vught

Tel. (073) 656 76 77

ofni.[antispam].@vanwoesikelektro.nl

 

 

TWITTER